Moreea Beauty Center din București

Moreea Beauty Center, este salonul perfect pentru doamnele si domnii din apropierea bdului Theodor Pallady din București. Moreea Beauty Center vă așteaptă cu servicii de coafor, cosmetică, manichiură sau pedichiură.

Ne remarcăm prin răbdarea și atitudinea prietenească față de clienții noștri, totodată folosind cele mai bune produse de pe piață și cele mai noi tehnologii și tehnici.

Moreea Beauty Center este mai mult decât un salon de coafură, este locul în care o echipă tânără și profesionistă, mereu cu zămbetul pe buze, se va îngriji ca dumneavoastră să aveți look-ul perfect.

1. Misiune

Să oferim zilnic servicii de cea mai înaltă calitate, să colaborăm cu specialiști în domeniu, folosind numai produse profesionale de top.

2. Obiectiv

Obiectivul nostru va fi atins când dumneavoastră veți păși în salonul nostru săptămânal și ne veți recomanda prietenilor.

3. Personalul nostru

Avem angajați tineri – profesioniști, care iși fac meseria cu pasiune. Personalul nostru este calificat și a acumulat experiență atât în țară, cât și în afara ei, iar perfecționarea lor se extinde continuu.